Tisková zpráva: Zdravotní partneři s Timothy Ray Brownovou nadací spustit "You've Got This"

Pin
Send

Iniciativa veřejných služeb má za cíl poskytnout naději těm, kteří byli nedávno diagnostikováni s HIV

San Francisco-27. srpna 2013Existuje více než dva miliony lidí, kteří byli nedávno diagnostikováni HIV na celém světě. Jedná se o dva miliony lidí, kteří se cítili vyděšeni, úzkostlivě nepodloženi a zcela nepochybni o tom, co pro ně budoucnost bude mít. Společnost Healthline zahájila novou iniciativu veřejných služeb s cílem poskytnout naději a poradenství těm, kteří byli nedávno diagnostikováni virem HIV. "You Got It" povzbuzuje lidi, aby nahrali video sami o sobě dovolit lidem s HIV, aby věděli, že nejsou sami a že to "dostali." Videa budou zveřejněna na Healthline.com a budou sdílena s Healthline HIV Awareness Komunita Facebooku.

Kromě poskytnutí naděje by účastníci měli vědět, že Healthline poskytne 10 dolarů za každé video vytvořené Nadací Timothy Ray Brown (TRBF) Světového institutu pro AIDS. TRBF je první a jediná organizace v 31leté historii AIDS, která byla vytvořena s jediným posláním najít lék. Hlavním nájemcem je HIV vyléčit uvědomění, vzdělání a zajistit financování léčby a podporovat špičkové terapie.

"Mnoho lidí, kteří čelí nedávné diagnóze HIV, se cítí naprosto osamoceno," říká ředitelka marketingu Tracy Rosecransová na Healthline. Cílem této iniciativy je poskytnout jim určitou naději a pocit komunity. Mají místo, kde se vydávají, aby získali nějaké dobré rady od těch, kteří se s touto chorobou zabývají. Cílem je dát jim vědět, že mohou ještě žít plný a zdravý život a že to mají. "

"Jsme hrdí na to, že jsme partnerem v tom, co jste dostali," řekl Timothy Ray Brown spoluzakladatel Timothy Ray Brownové nadace Světového institutu pro AIDS. "Tato iniciativa je velmi v souladu s naším posláním dát dětem s diagnózou HIV naději do budoucna."

Pošlete video "Vy jste dostali toto" a podívejte se na videa od Jack Mackenroth, Olympia Ji Wallace, Paul Lekakis, Kevin Maloneyho z Rise Up To HIV a aktivista Josh Robbins na healthline.com/health/hiv-aids/youve-got -tento.

Jak si vyrobit video "Máš tohle"

• Chcete-li nahrát video, musí mít osoba nebo vytvořit platný účet YouTube.
  • Nabídněte užitečné rady o životě s HIV a dejte jim vědět, jak to řídíte. Zvedněte je a dáte jim naději.
  • Použijte název "You've Got This" a uveďte své jméno a místo (např. "You've Got This: Tracy z Michiganu").
  • Označte své video. Používejte značky k popisu svého videa, aby ho mohli najít jiní lidé (např. "HIV pár HIV" nebo "HIV non-profit").
  • Zkontrolujte, zda je zvuk na vašem videu jasný.
  • Ujistěte se, že světlo je na vašem obličeji a ne za vámi (to znamená, že neseděte před jasným oknem).
  • Zahrnout skript popisu. Pokud je to možné, odešlete přepis vašeho videa jako soubor titulků na YouTube. To pomůže zajistit, aby vaše video bylo přístupné hluchým a neslyšícím osobám, stejně jako těm, kteří používají Google překlad.

O společnosti Healthline

Posláním společnosti Healthline je zlepšit zdraví prostřednictvím informací. Zaměřují se na to, aby čtenářům a návštěvníkům nabídli objektivní, důvěryhodné a přesné zdravotní informace, které budou vycházet z principů zodpovědné žurnalistiky a publikování. Jejich redakční filozofií je používat relevantní a přesný obsah pro podporu zdravého životního stylu a usnadnění prevence onemocnění, jakož i pro poskytování klinicky významných, lékařsky přezkoumaných informací pro ty, kteří hledají odpovědi na své zdravotní otázky. Všechen originální obsah je produkován vysoce kvalifikovanými spisovateli nebo zkušenými odborníky v oblasti zdravotnictví, kteří jsou obeznámeni s výzkumem různých témat a poskytují stručné, přesné a poutavé informace ve snadno srozumitelném formátu. Pokud je to vhodné, články jsou přezkoumány lékařem, zdravotní sestrou, dietotem, nutritionistou atd., Aby se zajistila správnost informací. Všechny články jsou před publikací revidovány a editovány členem Redakčního týmu pro zdravotní péči. Informace uvedené na Healthline.com v žádném případě nesmějí nahradit vztah mezi lékařem a pacientem nebo odbornou zdravotní péčí. Další informace najdete na healthline.com.

O Timothy Ray Brown Foundation Světového institutu AIDS

Timothy Ray Brown, první člověk, který byl vyléčen z HIV, oznámil založení Nadace Timothy Ray Brownové Světového institutu AIDS 24. července 2012 během 19. Mezinárodní konference o AIDS (odstraněná společnost). Jako první a jediná organizace v 31leté historii AIDS, která byla vytvořena s jediným posláním nalezení léku, jejím ústředním nájemcem je zajistit finanční prostředky a podporovat špičkové terapie. Timothy Ray Brown je také spoluzakladatelem Světového institutu AIDS s pobočkami ve Washingtonu, DC a Las Vegas. Další informace naleznete na: worldaidsinstitute.org

Pin