Tisková zpráva: Zdravotní partneři s nadací CHOPN zahájili projekt Inspirational Stories

Pin
Send

"Nejste vaší CHOPN" nabízí podporu a podporu těm, kteří žijí s CHOPN

San Francisco - 18. února 2014 - Společnost Healthline dnes oznámila zahájení projektu inspirujících příběhů, že "nejste vaši CHOPN" ve spolupráci s Nadací CHOPN poskytovat podporu a povzbuzení osobám žijícím s CHOPN. Projekt povzbuzuje osoby, které žijí s CHOPN, aby si sami nahrali fotografii spolu se zprávou, která dovolila světu vědět, že není jejich chorobou definována. Příběhy budou zveřejněny na Healthline.com a budou sdíleny na stránce Healthline na Facebooku Život s CHOPN.

Společnost Healthline poskytne Nadaci CHOCHP 10 dolarů za každé podání s cílem poskytnout celkem 5 000 dolarů. Lidé jsou vyzváni k procházení a sdílení odeslaných fotografií. Redakční tým Healthline si vybere vítěze z pěti nejvíce sdílených položek a vyhraje tak dárkovou kartu American Express v hodnotě 75 USD.

"Lidé žijící s CHOPN potřebují pochopení a podporu," řekl John W. Walsh, prezident a spoluzakladatel nadace CHOPN. "Projekt společnosti Healthline povzbuzuje celou komunitu CHOCHP, aby se zapojila, od nově diagnostikovaného pacienta, který žije léky s CHOPN. Domníváme se, že to bude inspirativní, informativní a angažované."

COPD, což je stav, který zahrnuje chronickou bronchitidu a emfyzém, je třetí nejčastější příčinou úmrtí v USA. Více než 24 milionů Američanů trpí CHOCHP a vědci věří, že polovina z nich - 12 milionů - zůstává nediagnostikovaná.

"Tolik lidí, kteří žijí s CHOPN, je nervózní a nejistá ohledně budoucnosti," říká Tracy Rosecrans, viceprezidentka marketingu pro Healthline Media Group. "Cílem této iniciativy je poskytnout jim určitou naději a silný smysl pro komunitu. Jednotlivci se mohou naučit nedovolit, aby jejich stav definoval a žil život v plném rozsahu tím, že by četl tyto inspirativní příběhy napsané ostatními, kteří žijí s CHOPN.

Nejste vaší CHOPN. Vyfoťte si sebe, že držíte kartu, a napište několik věty o tom, proč vás COPD nedefinuje.

"Řekněte nám, kdo jste a co máte rádi," radí Rosecrans. "Jsi matka? Umělec? Popište, co jste dokázali dosáhnout, když žijete s CHOPN. "Chcete-li odeslat příspěvek, zobrazit záznamy od ostatních pacientů s CHOPN a dozvědět se více, navštivte: //www.healthline.com/health/copd/inspirational-stories

O společnosti Healthline

Zdravotnická linka v San Francisku je předním poskytovatelem inteligentních řešení pro poskytování informací a technologií v oblasti zdravotnictví, což umožňuje poskytovatelům a běžným lidem, aby si vědoměji věnovali informovanější rozhodnutí v oblasti zdravotní péče. Vlastní platforma sémantické zdravotní taxonomie společnosti je pro globální podniky a inzerenty k dispozici ve velkém měřítku marketingu, hledání zdraví, vyhledávání dat a obsahu. Společnost Healthline je společnost Deloitte Technology Fast 500 za poslední čtyři roky. Další informace o společnosti naleznete na adrese: corp.healthline.com.

O nadaci CHOPN

Při oslavách desátého výročí a desetiletí pokroku je posláním Nadace CHOPN prevence a léčba chronické obstrukční plicní nemoci a zlepšení života všech osob postižených CHOCHP. C.O.P.D. Informační linka 866-316-COPD (2673) je bezplatné číslo pro informace a doporučení týkající se CHOPN, které nabízejí volajícím přístup k pacientům typu peer-to-peer a spolupracovníkům pečovatelů.

Pin