Tisková zpráva: Rok ve zprávě: Zdravotnické sítě odhalily top 10 zdravotních prohlídek na webu a mobilních zařízeních

Pin
Send

Soukromé záležitosti Nejlepší mobilní vyhledávání s Chlamydií jako číslo jedna dotaz; Rakovina a diabetu Nejlépe vyhledávané webové stránky; Nemoci hledané pětkrát víc než příznaky

SAN FRANCISCO-DEC. 14, 2011-Společnost Healthline Networks, přední poskytovatel zdravotnických vyhledávacích a informačních služeb, zveřejnila v roce 2011 nejlépe vyhledávané zdravotní podmínky v Healthline HealthWeb a odhaluje, že lidé používající desktopy a notebooky vyhledávají vážnější stavy, jako je cukrovka a rakovina. Společnost také zjistila, že spotřebitelé se obracejí na mobilní zařízení, aby vyhledávali soukromé záležitosti, například ty, které souvisejí s pohlavně přenosnými nemocemi a duševními chorobami.

Každý měsíc využívá společnost Healthline a její partneři HealthWeb přibližně 100 milionů spotřebitelů k hledání lékařsky přesných zdravotních informací. Zdravotní lékařská lékařská vyhledávací technika se používá v předních zdravotnických informačních destinacích včetně Yahoo! Zdraví, AARP, Sharecare, United Health, Aetna a mnoho dalších. A na těchto důvěryhodných místech mají spotřebitelé přístup k dalším nástrojům společnosti Healthline, jako jsou hloubková videa, 3D animace, vzdělávací centra a wellness průvodce, které ilustrují spoustu špičkových vyhledávacích webů významnějším způsobem.

"Spotřebitelé jsou čím dál propracovanější, jak nalézt nejdůležitější důvěryhodné informace, neboť převezmou kontrolu nad svým zdravím," uvedl West Shell, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Healthline Networks. "Naše data osvětlují různé způsoby, jakým se lidé dívají na informace o cestě pacienta. Na stolních počítačích a notebookech spotřebitelé hledají komplikované problémy a často přistupují k bohatým vizuálním médiím, aby získali více vzdělání o stavu. pro podmínky, které jsou velmi soukromé a hledají rychlé odpovědi. "

Zdravotní taxonomie zdravotnické semantické zdravotní péče poskytuje nejen nahlédnutí do konkrétních dotazů, klasifikuje a může agregovat objem vyhledávání sémantickým typem - onemocnění, příznaky, léky, léčba a další. Prohlížení typů vyhledávání podle sémantické kategorie spotřebitelé nejčastěji vyhledávají nemoci; při průměrných nemocech se hledá pětkrát vyšší než symptomy, devětkrát vyšší než jídlo a třináctkrát vyšší u drogové značky.

Vyhledávací data společnosti Healthline 2011 také demonstrují jedinečné chování uživatelů, pokud jde o vyhledávání zdravotních informací prostřednictvím webu nebo mobilních zařízení. Celkové výsledky zahrnují:

1. Rakovina
  2. Diabetes
  3. Příznak
  4. Bolest
  5. Hmotnost
  6. Infekce
  7. Virus
  8. Strava
  9. Štítná žláza
  10. Spát

Když spotřebitelé hledají zdravotní informace online:

• Srpen měl nejvyšší míru internetového provozu souvisejícího se zdravotním stavem a celkově prohledává.
  • Největší špička vyhledávací aktivity proběhla mezi únorem 12-15. V současné době byla léčba rakoviny prsu Avastin vyňata z používání agentury FDA a rozpočet na zdravotní péči na rok 2012 byl projednán prezidentem Barackem Obamou.
  • Osobní zdraví je na začátku týdne špičkou mysli a dramaticky klesá o víkendy. Uživatelé stolních počítačů a notebooků hledají nejvíce zdravotní informace v pondělí a nejméně v sobotu.
  • Spotřebitelé se ponoří do zdravotních problémů po pracovním dni: Webové vyhledávání probíhají také v noci od 8 do 21 hodin.

Nejlepší data pro mobilní vyhledávání

Vyhledávání v mobilních zařízeních se obvykle týkají soukromých podmínek, přičemž mnohé z hlavních vyhledávání souvisejí s sexuálně přenosnými nemocemi, duševním zdravím a dalšími citlivými tématy.

1. Chlamydia
  2. Bipolární porucha
  3. Deprese
  4. Kouření / přestat kouřit
  5. Opar
  6. Dna
  7. Svrab
  8. Roztroušená skleróza
  9. Těhotenství
  10. Vitamin A

Když spotřebitelé hledají informace o zdravotních informacích v mobilních zařízeních:

• Březen měl nejvyšší míru mobilního provozu a vyhledávání.
  • Mobilní komunikace se zvětšila mezi 30. březnem a 1. dubnem, kdy došlo k rozpadu dvou hlavních zdravotních zpráv: odvolání kapletu s prodlouženým uvolňováním Tylenol o 8 hodin a rostoucí obav z radiace z japonské jaderné elektrárny, která vyplynula z katastrofického zemětřesení.
  • Soboty nejsou den pro hledání zdraví, dokonce ani v mobilních zařízeních, neboť víkend je v objemu vyhledávání nejnižší. Většina mobilních vyhledávacích dotazů se koná v polovině týdne, kdy středem je vrchol.
  • Většina vyhledávání na mobilních zařízeních - podobně jako při vyhledávání na webu - probíhá v noci mezi 9-11.

O zdravotnických sítích

Healthline Networks je nejrychleji se rozvíjejícím poskytovatelem inteligentních zdravotnických informačních služeb, které měsíčně umožňují 100 milionům spotřebitelů, aby získali důvěrnější a nejlépe informované rozhodnutí v oblasti zdravotní péče. Vlastní taxonomie spotřebitelské zdravotní péče, největší svého druhu, disponuje sada komplexních vyhledávacích, obsahových a reklamních služeb. Kombinace pokročilé technologie vyhledávání s hlubokými odbornými znalostmi v oblasti lékařské péče, partneři Healthline se sítí více než 50 důvěryhodných cílových stránek, které zahrnují vydavatele, portály, vyhledávače, zaměstnavatele a zdravotní plány. Společnost Healthline sídlící v San Francisku a patří k č. 54 v technologii Deloitte 2010 Technology Fast 500, podporuje společnost Aetna, společnost GE / NBC Peacock Fund, investiční růstový kapitál, Kaiser Permanente, společnost Reed Elsevier Ventures, americká zpráva News & World Report a partnerství VantagePoint Venture Partners. Další informace naleznete na adrese Healthline.com.

Pin